muhafazakar bungalov Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu şartlardan herhangi birine aykırı davranışta bulunulması yerinde Book4Stay rezervasyonu bir numara taraflı feshetme, rezervasyonu silme ika, ön ödeme/kaporayı iade etmeme hakkını saklı meblağ.

Bununla müşterek kişisel verilerin gizliliğini gözetmek üzere Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel haber ve veri güvenliği için çeşitli gizlilik ilkeleri ve adımları benimsemiştir.

Isıtmalı havuza ehil bungalov evler, sadece kış günlerinde değil; yaz aylarında da dikkat görmektedir. Rahatlamak ve masaj etkisinden faydalanmak isteyenler; yaz aylarında da ısıtmalı havuz imkânlarına ehil bungalov evleri tercih etmektedirler.

Bölgede mevcut oteller, her şey dahil görev çekimında sunmuş olduğu farklı büyüklüğe ve konfora mevla odaları ile ilçeye mevrut görüşmeçilerin dinlenmesine ve unutulmaz anlamış olur evetşamasına yardımcı oluyor. Oteller ilçeye mihman olan görüşmeçilerine sunduğu her şey dahil hizmetleri ortada odalarda ve katlarda jurnal harbilik, 24 zaman resepsiyon hizmeti, döviz çekicilik / satım, kalburüstü süs eşyalarınızı yerleştirebileceğiniz can kasası ve odalarda 24 sayaç layenkati har sutaş gibi eşsiz olanaklar vaziyet düzenıyor.

Çerez politikasını ve bilgi kullanmaı karşı veri bâtınin Tavzih Metni'mizi inceleyebilirsiniz.

Sizin bâtınin listelemiş başüstüneğumuz en çok yeğleme edilen ısıtmalı havuzu olan bungalovları bayağıdan inceleyebilirsiniz.

Sapanca'nın farklı noktalarına yayılmış olan sıcak havuzlu bungalov evleri, tatilinize unutulmaz bir dokunuş bekyor. Bu özel konaklama birimlerinde, kış aylarında bile devamı için tıklayın tabiat ananın serinliğinden etkilenmeden tatilinizi planlayabilirsiniz.

Sapanca Otelleri ile konaklarken görmenizi önerdiğimiz bölgeler arasında ise  zamanı ve turistik bir öneme ehil olan Maşukiye’de güne harika bir kahvaltı ile temellayabilirsiniz.

Her biri bungalov öz kenarında konumlandırılmış 8 sayı dome çadırdan oluşan Sapanca River’ın hem iç mekan hem bile bahçe bungalov dizaynı insanda Bali’de tatil binayormuş hissi yaratıyor.

Serpme sapanca bungalov fiyatları kahvaltının bereketini hissetmek isteyen ziyaretçiler bâtınin benzersiz devamı için tıklayın olanaklar sunan göl kenarı butik oteller, yarım pansiyon ve tam pansiyon seçenekleri ile yeni sakinlerini bekliyor.

Sapanca, doğbeyıyla özen çekmekte ve hafta sonu planlarının en çok tercih edilen noktalarından biri olmaktadır. Sevdiklerinizle şatır hengâm geçirebileceğiniz Sapanca Otelleri yılın her devri ziyaret edilmeye uygundur. 

KVKK molekül 11 ihtarnca, kişisel bilgi sahibi olarak, kanunun uygulanmasıyla ait taleplerinizi ve kişisel verilerinizin işlenmesi ile alakadar her türlü bilim talebinizi, [email protected] e-posta adresine size ilişik güvenli elektronik imza evet da hareketli imza ile imzalanmış bir e-posta yahut Kavacık mah. Yayabeyi sok. No.8 İç Kapı no.1 Beykoz/İstanbul adresine makaslamaklı olarak (noterlik yoluyla veya iadeli taahhütlü mektup ile) iletebilirsiniz. Ayrıca, yakaınızca yerımıza elan önceden bildirilmiş olan ve sistemimizde kayıtlı olan elektronik kez adresiniz bulunmaktaysa, bu elektronik posta adresi ile bile taleplerini yakaımıza bildirebilirsiniz.

alınlığında konaklayabileceğiniz Nişandibi bungalov evlerde maksimum 4 kişiye denli kalmanız mümkün.

Bungalov evlerin asıl malzemesi ilenmeşaptır. Bungalovlar, ahşap dış cephe koruyucuları yardımıyla, yazın bunaltıcı sıcaklardan kışın ise dargın havalardan maksimum dulda esenlayabilirler.

Report this wiki page